Airen Mylene presenteert Het Beste Idee van Nederland

Airen Mylene presenteert Het Beste Idee van Nederland

Geschreven door Daniël Schalk

SBS6-talent Airen Mylene gaat samen met Jochem van Gelder het tiende seizoen van Het Beste Idee van Nederland presenteren. Airen vervangt Britt Dekker. De zender zendt momenteel een kandidatenoproep uit voor de jubileum editie van Het Beste Idee van Nederland.

Het Beste Idee van Nederland werd vanaf het begin in 2004 tot en met 2006 uitgezonden op Veronica. Sinds 2007 is het programma te zien op de commerciële tv-zender SBS6. Jeroen Kijk in de Vegte was de eerste presentator van Het Beste Idee van Nederland op Veronica.

Het tweede seizoen, in 2005, werd gepresenteerd door Charly Luske, bekend van The Voice Of Holland. Het jaar daarna nam Karlein Nolet de presentatie over. Nadat het programma verhuisde naar SBS6 werden Tooske Ragas en Henkjan Smits de presentatoren van de show.

In 2011 kreeg Het Beste Idee van Nederland een compleet nieuwe opzet en ook een nieuwe presentator, Beau van Erven Dorens. De nieuwe opzet was geen groot succes en daarom verdween het programma van de buis. In 2014 keerde Het Beste Idee van Nederland weer terug.

Het programma keerde terug met opnieuw een nieuwe opzet en een nieuw presentatieduo bestaande uit Jochem van Gelder en Britt Dekker. Het negende seizoen was met wekelijks rond de 600.000 kijkers geen groot succes. Toch krijgt Het Beste Idee van Nederland een nieuw seizoen.