Airen Mylene presenteert Staatsloterij Oudejaarstrekking

Airen Mylene presenteert Staatsloterij Oudejaarstrekking

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

SBS6-presentatrice Airen Mylene presenteert voor de familiezenders het Staatsloterij Oudejaarstrekking: Live aftellen naar 2016. In het live-programma telt Airen samen met de kijkers van SBS6 af naar het nieuwe jaar, met als hoogtepunt de Staatsloterij Oudejaarstrekking.

Na De 25 grappigste tv-momenten van 2015 presenteert Viktor Brand om 22:00 uur Lachend het Jaar Uit met de meest komische cabaretsketches aller tijden, van onder anderen André van Duin en Najib Amhali. Net voor middernacht schakelt SBS6 live over naar de Hofvijver in Den Haag.

In Den Haag staat Airen klaar. Het leek er eerst op dat er dit jaar geen Staatsloterij-feest kwam. De reden hiervoor zou mogelijk het RTL4-programma Puur Geluk, dat ook gesponsord wordt door de Staatsloterij, zijn, omdat dat programma op dinsdag 29 december met een Kerst-special komt.

De zender maakte woensdag bekend, toch traditiegetrouw het jaar af te sluiten met de Staatsloterij Oudejaarstrekking. Net5 komt op oudjaarsavond met de Top 500 van Het Foute Uur in samenwerking met Qmusic. Veronica zendt tijdens oud en nieuw om 00:00 uur 538JingleBall uit.

Bekijk de Staatsloterij Trekkingsuitslag op TVblik.nl/staatsloterij-trekkingsuitslag