Airen Mylene tekent nieuw contract bij SBS

Airen Mylene tekent nieuw contract bij SBS

Geschreven door Daniël Schalk

Airen Mylene heeft vandaag een nieuw contract getekend bij SBS. Airen is al te zien in Shownieuws en Surprise Surprise en presenteert vanaf juni ook De 25. Airen heeft het erg naar haar zin bij SBS. "Ik heb het erg naar mijn zin bij SBS. Het is een gezellige club mensen en ik ben blij dat ik het vertrouwen krijg om me verder te ontwikkelen", laat Airen Mylene weten.

De presentatrice heeft veel zin in haar nieuwe tv-klus De 25.. dat zij vanaf maandag 8 juni presenteert. "Ik kijk uit naar het presenteren van De 25... dat dit seizoen bol staat van de herkenbare tv-momenten."

SBS-baas Peter Lubbers is erg blij dat Airen een nieuw contract heeft getekend bij de tv-zender. "Airen bewijst met haar werk voor Shownieuws en Surprise Surprise dat ze een groot televisietalent is, zowel live in de studio als in items op locatie. Wij zijn dus erg trots dat Airen ook de komende tijd bij SBS6 te zien zal zijn."

Het programma De 25.. trapt af met De 25 meest onvergetelijke tv-momenten aller tijden, waarin onder andere de traan van Maxima tijdens haar huwelijk en de landing van de eerste man op de maan voorbij komen. Verder komen dit seizoen onder andere De 25 meest gênante tv-momenten, De 25 populairste tv-typetjes en De 25 meest bizarre reportages aller tijden aan bod.