Airen Mylene presenteert nieuw seizoen House Rules NL

Airen Mylene presenteert nieuw seizoen House Rules NL

Geschreven door Pieter Jongsma

Airen Mylene presenteert het vierde seizoen van het Nederlandse realityprogramma House Rules NL. Airen Mylene volgt Daphne Bunskoek op die tegenwoordig 5 Uur Live bij RTL 4 presenteert.  De opnames zijn inmiddels gestart en het programma keert vanaf eind september terug bij Net5.

In de nieuwe reeks verbouwen traditiegetrouw vijf koppels elkaars huis rigoureus aan de hand van vooraf opgestelde ‘huisregels’. De stellen kennen elkaar niet, maar krijgen wel de verantwoordelijkheid over de metamorfose van elkaars waardevolste bezit. Airen Mylene volgt hen op de voet in de felle strijd om de hoofdprijs.

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars woning. De enige invloed die de huiseigenaren hebben zijn de ‘huisregels’ die ze achterlaten. Dit zijn do’s en don’ts zoals bepaalde stijlen, kleuren of materialen die wel of juist niet terug mogen komen in hun huis.

Het is aan de koppels om deze regels zo goed mogelijk door te voeren en onder tijdsdruk verschillende ruimtes in het huis een complete make-over te geven. Dit doen ze onder toeziend oog van juryleden Odette Simons (styliste & creative director) en Osiris Hertman (architect & designer).

Foto: Talpa TV