RTL-baas 'heel erg blij' met comeback Beau

RTL-baas 'heel erg blij' met comeback Beau

Geschreven door Daniël Schalk

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland, is heel erg blij met de comeback van Beau van Erven Dorens bij RTL. "Ik heb altijd gezegd en gehoopt dat Beau terug zou keren naar RTL. Nu het moment daar is, zijn we heel erg blij", aldus Galjaard.

De programmadirecteur spreekt vol lof over de presentator die RTL twee keer verliet. "Hij is een zeer ervaren en getalenteerde presentator, die met zijn unieke toon, durf en jongensachtige nieuwsgierigheid veel kan toevoegen aan onze zenders."

Beau kwam donderdagavond onverwachts langs in RTL Late Night en maakte bekend dat hij, na vele gesprekken met Erland, terug is bij RTL. "Ik merkte na een paar gesprekken alweer hoe ontzettend veel leuke ideeën en programma's er zijn waar Beau enorm veel aan kan toevoegen. Ik verheug me zeer op zijn komst."

Ook Beau is erg blij om weer terug te zijn bij zijn oude werkgever. "Ik ben heel blij dat ik weer aan de slag ga bij RTL, de zender waar ik ooit ben begonnen en veel historie mee heb. Ik verheug me er zeer op om mij volledig te storten op de leuke, uitdagende en mooie programma's die ik mag presenteren en maken."