Beau herenigt hiphop-duo Lange Frans en Baas B

Beau herenigt hiphop-duo Lange Frans en Baas B

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het hiphop-duo Lange Frans en Baas B wordt vanavond in de talkshow van Beau van Erven Dorens na tien jaar weer herenigt. Vanavond komt het tweetal weer samen. Dat heeft RTL4 vanavond bekendgemaakt. RTL Boulevard speculeerde eerder op de avond al over de mogelijke hereniging.

Lange Frans en Baas B scoorden grote hits als Moppie, Mee naar Diemen-Zuid en Het Land Van, maar gingen tien jaar geleden uit elkaar. Op 27 maart 2009 kondigde het duo in de radioshow van Giel Beelen op NPO 3FM het einde aan. Na hun afscheid volgde veel ruzies en een hoop narigheid.

Het hiphop-duo brengt vanavond een nieuwe versie van hun hit Het Land Van ten gehore. Naast de twee rappers is ook Carina van Leeuwen te gast, die is uitgegroeid tot het boegbeeld van het Amsterdamse coldcaseteam. Ook spreekt Beau met iemand die undercover een homo-genezingen onderging.

Van Erven Dorens begon afgelopen maandag met zijn eigen talkshow op familiezender RTL4, die zijn naam draagt. De afgelopen dagen ontving hij onder andere Tweede Kamerleden Thierry Baudet en Theo Hiddema, Ranking the Stars-presentator Paul de Leeuw en de in opspraak geraakte majoor Marco Kroon.

Beau is elke werkdag om 22:30 uur te zien op RTL4. Je kunt Beau terugkijken op Gids.tv.

Foto: Instagram Beau