Beau van Erven Dorens terug bij RTL Boulevard

Beau van Erven Dorens terug bij RTL Boulevard

Geschreven door Daniël Schalk

Beau van Erven Dorens maakt binnenkort zijn comeback als presentator bij RTL Boulevard, dat maakte Albert Verlinde donderdag bekend. De oud-SBS6-presentator zal af en toe invallen voor de vaste presentator van het RTL4-programma RTL Boulevard, Winston Gerschtanowitz.

“We zitten echt ongelooflijk op je te wachten. Ik heb gehoord dat het gewoon gaat gebeuren. Het komend jaar gaat Beau af en toe op jouw plek zitten om heerlijk weer RTL Boulevard te presenteren en hij is van harte welkom”, zei Albert donderdag in RTL Boulevard.

Beau presenteerde RTL Boulevard voor het laatst in maart 2005. De presentator besloot RTL4 te verlaten voor een nieuwe uitdaging bij SBS6. Vrijdag 17 april maakte Beau bekend te vertrekken bij SBS6 omdat hij meer wou dan alleen Shownieuws presenteren.

Al snel kwamen de geruchten dat Beau terug zou keren naar RTL en dat werd ook door hem zelf bevestigd op donderdag 28 mei, toen Beau onverwachts binnen kwam vallen bij RTL Late Night en het nieuws bekend maakte. Hij gaf meteen aan dat de deur voor RTL Boulevard open stond.

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard