Beau van Erven Dorens de komende vijf jaar bij RTL

Beau van Erven Dorens de komende vijf jaar bij RTL

Geschreven door Pieter Jongsma

Beau van Erven Dorens heeft een nieuw contract getekend bij RTL. Dat heeft mediabedrijf laten weten. De presentator en sindskort talkshowhost is de komende vijf jaar te zien. Hij zal samen met Eva Jinek de late avond van RTL4 verzorgen. Ook neemt Beau de presentatie van Weet ik veel? en de nieuwjaarsshow Postcodeloterij The Biggest Quiz.

Beau is enorm blij. "Ik heb het erg naar mijn zin bij RTL en verheug me erop om mij op verschillende gebieden te blijven inzetten voor de zender", aldus Beau. "Van de talkshow op de late avond tot docuseries over sociaal-maatschappelijke onderwerpen. Ook ga ik weer als quizmaster aan de slag en heb ik stiekem de ambitie om een rol te spelen in de nieuwe serie Hockeyvaders."

"Beau is een van de meest veelzijdige makers die we bij RTL hebben", laat Peter van de Vorst weten. "Hij zet maatschappelijke thema’s op de kaart met programma’s als De Sleutel, draagt met gemak en humor grote gameshows én hij heeft bewezen dat hij ook uitstekend op zijn plaats is in een dagelijkse talkshow. Het programma Beau is een vaste waarde geworden op onze late avond en ik ben dan ook heel blij dat we hier volgend jaar mee doorgaan en dat we de komende vijf jaar nog veel nieuwe projecten met elkaar gaan ontwikkelen."

Foto: RTL / William Rutten