Hardwell, Simone Kleinsma en Timor Steffens in nieuw seizoen Chantal blijft slapen

Hardwell, Simone Kleinsma en Timor Steffens in nieuw seizoen Chantal blijft slapen

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Chantal Janzen verruilt vanaf donderdag 29 oktober haar eigen bed weer voor een logeerbed. In het tweede seizoen van het RTL 4-programma ‘Chantal Blijft Slapen’ kruipt Chantal de komende weken weer tussen de lakens met onder anderen Johnny de Mol, Roy Donders, DJ Hardwell, Bridget Maasland, Beau van Erven Dorens, Simone Kleinsma, Timor Steffens, Kees Tol en Herman den Blijker.

Vanaf het moment dat Chantal met haar roze koffer voor de deur staat, draait zij een dag én een nacht volledig mee in het dagelijks leven, werk en huishouden van de BN’er. Zo voelt ze haar ex Johnny flink aan de tand, past ze alle huispakken bij Roy Donders en vliegt ze met DJ Hardwell naar Istanbul voor een optreden.

Wanneer ze bij Bridget Maasland blijft slapen trekt ze alles uit de kast om de aandacht van de SBS 6- bazen te trekken; ze breekt in op kantoor. Bij Beau van Erven Dorens blijkt ze ineens zijn vier kinderen te moeten verzorgen en door Kees Tol leert Chantal het ‘echte’ Volendam kennen. Bij elke gastheer of gastvrouw infiltreert ze volledig in het privéleven en dat zorgt voor een uniek en persoonlijk portret van elke BN’er.

Waar Chantal vorig seizoen nog moest wennen aan het logeren, voelt ze zich dit seizoen véél sneller op haar gemak. Met alle gevolgen van dien…

‘Chantal Blijft Slapen’ wordt geproduceerd door Talpa.
Vanaf donderdag 29 oktober om 20.30 uur bij RTL 4.

Bekijk Chantal Blijft Slapen op TVblik.nl/chantal-blijft-slapen