Chantal Janzen infiltreert in privéleven van BN’ers in ‘Chantal Blijft Slapen’

Chantal Janzen infiltreert in privéleven van BN’ers in ‘Chantal Blijft Slapen’

Geschreven door Pieter Jongsma

Chantal Janzen verruilt haar eigen bed de komende tijd regelmatig voor een logeerbed. In het nieuwe programma ‘Chantal Blijft Slapen’, te zien vanaf donderdag 30 oktober, gaat de RTL 4-presentatrice een dagje logeren bij zeer uitlopende Bekende Nederlanders. Zo staat ze met haar koffertje op de stoep bij onder anderen Humberto Tan, Halina Reijn, Dirk Zeelenberg, Carlo Boszhard, Tijl Beckand en Peter Jan Rens.

Vanaf het moment dat ze voor de deur staat, draait Chantal een dag én een nacht volledig mee in het dagelijks leven, werk en huishouden van de BN’er. Als ze er dan toch is, steekt ze waar nodig haar handen uit de mouwen. Even de vaatwasser uitruimen, de hond uitlaten, een achtergrondkoortje versterken, notuleren tijdens een belangrijke vergadering of de kinderen naar bed brengen, in ruil voor de gastvrijheid is niets haar te veel.

In de tijd dat ze er is, vraagt Chantal de beroemde gastheren en – vrouwen het hemd van het lijf. Op haar geheel eigen wijze infiltreert ze volledig in het privéleven van de bekende landgenoten wat zorgt voor een uniek en persoonlijk portret van de mens achter de BN’er.
Bij elk bezoek is het de vraag waar de beroemde gastheren en – vrouwen een slaapplek creëren voor Chantal. Is er een logeerkamer of moet ze crashen op de bank of op een luchtbed?

‘Chantal Blijft Slapen’ wordt geproduceerd door Talpa.
RTL 4, wekelijks, vanaf donderdag 30 oktober tussen 20.30 uur en 21.30 uur.