Piet Paulusma en Albert Verlinde in Chantal Blijft Slapen

Piet Paulusma en Albert Verlinde in Chantal Blijft Slapen

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Piet Paulusma en Albert Verlinde zijn te zien in het nieuwe seizoen van Chantal blijft slapen. Dat heeft RTL vandaag bekend gemaakt.

Naast Piet Paulusma en Albert Verlinde zijn ook Martijn Krabbé, Geraldine Kemper, Ferry Doedens, Nielson, Rico Verhoeven en Henny Huisman te zien in het nieuwe seizoen.

In de eerste aflevering gaat Chantal langs bij Martijn Krabbé. Chantal ziet hem aan het werk bij de opnames van ‘The voice of Holland’. Daarna neemt Martijn haar mee naar zijn nieuwe passie: de golfbaan! Natuurlijk wordt er ook nog op hoog niveau gekookt.

Ook logeert Chantal bij Ferry Doedens die niet vies is van een risicovol avontuurtje. Samen beleven ze een helse rit. Eenmaal bijgekomen klapt Ferry uit de school en hangt Chantal aan zijn lippen.

Verder reist Chantal dit seizoen af naar Friesland waar ze Piet Paulusma de wind uit de zeilen neemt door het weer te 'voorspellen'. Henny Huisman laat niet alleen de jeugddroom van Chantal uitkomen, maar geeft haar ongewild ook een kijkje in één van zijn succesvolle formats. Bij Albert Verlinde logeert Chantal in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven neemt Chantal mee naar de VS waar hij zijn titel moet verdedigen en met Nielson begint Chantal de dag heel erg vroeg met een liedje op de radio. Ze eindigen de dag met een waanzinnig festival.

Chantal Blijft Slapen vanaf donderdag 27 oktober 20.30 uur op RTL 4.
Bekijk Chantal Blijft Slapen op TVblik.nl/chantal-blijft-slapen