Roy Donders Beste Reality Programma in Televizier-verkiezing

Roy Donders Beste Reality Programma in Televizier-verkiezing

Geschreven door Daniël Schalk

‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’ is het Beste Reality Programma in de Televizier-verkiezing. Roy Donders kreeg 21% van de stemmen en versloeg daarmee Samantha & Michael, dat op de tweede plaats eindigde met 14%, en Utopia, dat op de derde plaats eindigde met 13% van de stemmen.

Barbie en haar man Michael en de Utopianen hoeven niet te treuren want hun zijn ook genomineerd voor de Televizier-Ring.

Andy en Melisa, Bed & Breakfast, Camping Powned, De Langste Dag, Droom in Uitvoering, Geer en Goor: Effe geen Cent te Makken, Het Wilde Oosten, Het Zal Me een Rotzorg Zijn, Ik Kom bij je Slapen, Ik Vertrek ,Jouw Vrouw, Mijn Vrouw Vips, Op zoek naar God, We zijn er Bijna!, Welkom bij de Kamara’s, Yolanthe hebben zich niet geplaatst voor de Televizier-Ring.

De Televizier-Ring wordt dit jaar uitgereikt op donderdag 16 oktober. Naast Roy, Barbie en Utopia zijn ook Penoza, Overspel, Dokter Tinus, De Rijdende Rechter, Van de Straat, Verslaafd!, Boer zoekt Vrouw Internationaal, Memories en Love is in the Air al genomineerd voor de Ring.