Televizier-Ring verkiezing woensdag weer van start

Televizier-Ring verkiezing woensdag weer van start

Geschreven door Daniël Schalk

Aankomende woensdag gaat de Televizier-Ring verkiezing weer van start. Volgende week worden traditiegetrouw in RTL Boulevard, door Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz, de stembussen officieel geopend.

De mensen thuis kunnen vanaf dan stemmen op hun favoriete programma’s, het programma met de meeste stemmen gaat er op donderdag 16 oktober in Carré vandoor met de Gouden Televizier-Ring en wordt daarmee de opvolger van Wie Is De Mol?

Op woensdag 27 augustus is het mogelijk direct na de uitzending van RTL Boulevard om op de stem-site van de Televizier-Ring uw keus te maken uit de 100 kans hebbende tv-programma's. Deze editie van de Televizier-Ring heeft Televizier al een aantal verkiezingen gehouden. ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’ won in de categorie Beste Reality Programma en was daardoor meteen genomineerd voor de Televizier-Ring.

Naast Roy Donders zijn ook Samantha & Michael, Utopia Penoza, Overspel, Dokter Tinus, De Rijdende Rechter, Van de Straat, Verslaafd!, Boer zoekt Vrouw Internationaal, Memories en Love is in the Air al genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.