De Beste Singer-Songwriter wint Televizier Verkiezing Beste talentenjacht

De Beste Singer-Songwriter wint Televizier Verkiezing Beste talentenjacht

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De Beste Singer Songwriter van Nederland heeft de Televizier-verkiezing voor beste talentenjacht gewonnen. Het BNN-VARA-programma is daarmee direct geplaatst op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring 2014. Het RTL4-programma Holland’s Got Talent en de RTL5-show So You Think You Can Dance zijn op de tweede en derde plaats geëindigd.

Met De Beste Singer Songwriter van Nederland, Holland’s Got Talent en So You Think You Can Dance zijn alle vijftien programma’s bekend die een plek op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring 2014 hebben gekregen.

Naast deze drie programma’s staan ook Penoza, Overspel en Dokter Tinus op de selectielijst, zij wonnen in de verkiezing van Beste Dramaserie. In de verkiezing voor Beste Hulpprogramma wonnen De Rijdende Rechter, Van de Straat en Verslaafd!

De derde Televizier-verkiezing werd gewonnen door Boer Zoekt Vrouw Internationaal in de categorie Beste liefdesprogramma, gevolgd door Memories en Love is in the Air. In de verkiezing voor Beste realityserie werd Roy Donders, Stylist van het Zuiden eerste, Samantha en Michael werden tweede en derde werd de real life soap Utopia.