Social Update: Joker Out en Käärijä hebben een 'bromance'
Bron: EBU

Social Update: Joker Out en Käärijä hebben een 'bromance'

Geschreven door Redactie Laatste update:

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Liverpool. Wij struinen de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

Nummer 23 is morgenavond tijdens de finale voor de Unicorns. Wist je dat unicorns al al eeuwen hét symbool is voor zeldzaamheid: voor iets unieks. De Israelische inzending Noa Kirel doet morgen zeker iets zeldzaams!

11 jaar geleden stond Pasha Parfeni van Moldavië op het Songfestival. Pasha deed mee met het nummer ‘Lăutar’. De zanger eindigde toen op de 11e plek. Zou Pasha morgen hoger dan nummer 11?

De Duitse inzending Lord Of The Lost hebben gisteravond de levende legende Conchita Wurst ontmoet. Gitarist Pi vertelt op zijn Instagram: “Sommige mensen hebben gewoon echt goede vibes en Conchita is er daar zeker een van”.

Winnaar Alexander Ryback uit 2009 is helemaal fan van de Finse inzending Käärijä. Hij plaatste deze cover van het nummer Cha, Cha, Cha. Dat doet hij uiteraard met de bekende viool.

Poe, poe, poe, poe! Zit het alweer in je hoofd? Teya van Oostenrijk heeft bijpassende nagels gemaakt bij hun nummer “Who The Hell Is Edgar?”. Wij willen ook zulke nagels, Teya!

In 2021 hadden we de love story Efentix op het Songfestival. Dit jaar gaat iedereen los op de band die Käärijä van Finland en Bojan van Slovenië hebben. Wanneer je TikTok opent, kan je er niet onderuit komen. What a bromance! Stories via Instagram zijn maar 24 uur te bekijken, maar daardoor delen we graag met je een TikTok met de story!

Bekijk de TikTok hier. 

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!