Social Update: Remo Forrer wordt betrapt en Gustaph moet keuzes maken
Bron: EBU

Social Update: Remo Forrer wordt betrapt en Gustaph moet keuzes maken

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Liverpool. Wij struinen de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

Als je je afvraagt wat de kandidaten doen tussen de repetities en interviews door… TuralTuranX van Azerbeidzjan en Victor Vernicos van Griekenland spelen een potje biljarten. Wie er verliest moet het nummer van de ander zingen terwijl ze pushups doen. Wat een leuk idee!

Een van de kenmerken van Gustaph is natuurlijk zijn grote hoed. De Belgische zanger heeft een aantal hoeden laten ontwerpen en hij mag de keuze maken. Wie zouden niet kunnen kiezen!

Mocht je de finale helemaal in stijl willen bekijken, kan je de merchandise van Lord Of The Lost uit Duitsland dragen. Je kan gewoon ideaal met een trainingsbroek op de bank zitten.

Heb jij ook wel eens dat je jezelf betrapt op het meezingen van de inzendingen? De Zwitserse inzending Remo Forrer maakte dit mee terwijl hij eten zocht in de koelkast. Hij werd betrapt door een wel heel bekend iemand… 

Deze video is een paar weken terug al gemaakt tijdens de pre-party, maar deze konden we je niet onthouden! Dilja van IJsland is fan van Noorwegen. Dat snappen wij zeker, Dilja!

@diljapetursdottir SING IT❤️❤️❤️ @Alessandra Mele #eurovision2023 #amsterdam #fyp #tiktok ♬ original sound - Diljá Pétursdóttir

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!