Social Update: Remo laat Songfestival-tatoeage zetten en Mia zingt Billie Eilish
Bron: EBU

Social Update: Remo laat Songfestival-tatoeage zetten en Mia zingt Billie Eilish

Geschreven door Redactie Laatste update:

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Liverpool. Wij struinen de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

De Eurovison slogan van dit jaar: United By Music, en dan letterlijk! Tijdens een Eurovision party in Liverpool gaan Alessandra en Danny van Voyager los op de muziek van Dilja uit IJsland. Het ziet eruit als een geslaagd feestje!

Klik hier om de TikTok te zien.

Remo Forrer heeft de titel van zijn inzending ‘Watergun’ laten tatoeëren op zijn bovenarm. De zanger uit Zwitserland heeft dit recent laten zetten in de gasstad Liverpool. Het is een herinnering voor het leven. De tatoeage ziet er prachtig uit, Remo.

Zoals je wellicht in de repetities hebt kunnen zien, staat The Busker niet alleen op het podium. De band hebben een aantal oud inzendingen meegenomen op het podium als cardboars. Onder andere Destiny uit 2020/2021 en Ira Losco uit 2002/2016.

Alessandra uit Noorwegen neemt je graag mee op Tiktok hoe zij haar whistle note oefent. Dit is een noot die het hoogste stemregister heeft van een menselijke stem. Wij doen het haar niet na!

Klik hier om de TikTok te zien.

Onze eigen inzending Mia plaatste deze covervideo van Billie Eilish Happier Than Ever. Dit filmde ze tijdens de repetities voor het Songfestival. Wij kijken er naar uit om de volledige cover ooit te kunnen horen!

Klik hier om de TikTok te zien.

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!