Social Update: Gustaph heeft een verrassing en Käarijä brengt een bezoekje aan de kapper
Bron: EBU

Social Update: Gustaph heeft een verrassing en Käarijä brengt een bezoekje aan de kapper

Geschreven door Marit Bosman

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Liverpool. Wij struinen de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

De inzending van onze zuiderburen brengt nog iemand mee naar het Songfestival. Via zijn Instagram maakt Gustaph bekend dat ook ballroomlegende Pusscee West afreist naar Liverpool. Als dat geen 12 punten worden weten wij het ook niet meer. 

De Deense inzending Reiley heeft een leuke verrassing voor ons in petto. De zanger heeft een akoestische versie uitgebracht van zijn nummer Breaking My Heart. Wij vinden het een prachtige versie, Reiley!

Mama 3 van Kroatië vertrekt ook richting het land van The Beatles. Ze teleporteren zichzelf op het podium op een hele bijzondere wijze. Hans Kazan is er niks bij... 

De inzending van het gastland Engeland kondigt nieuwe shows aan. Mae Muller treed onder andere op in Glasgow, Manchester en London. Wij hopen dat ze hierna ook nog shows aankondigt door Europa. Wij stemmen voor.

The Busker uit Malta heeft een toffe video geplaatst over hun aankomst in Liverpool. De sweaters krijgen uiteraard een eigen plekje in de kamer. They feel better in their sweaters.

De Finse Käärijä heeft nog een bezoekje gebracht aan de kapper, voordat hij afreist naar het Songfestival. Met dit frisse kapsel en de snelle planga is hij onderweg naar de gaststad.

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!