S10 maakt ontspannen indruk tijdens onderonsje met fan media
Bron: AVROTROS / Thijs Jansen

S10 maakt ontspannen indruk tijdens onderonsje met fan media

Geschreven door Daniël Schalk

S10 geniet met volle teugen van het Songfestival-avontuur, dat werd duidelijk tijdens een virtueel onderonsje met de Nederlandse Songfestival-media. Gisteren ontving Songfestival Update een uitnodiging voor een theekransje met S10, omdat zij de fan media graag wilde bedanken voor hun support. “Ik wilde weer even jullie gezichten zien”, begon de zangeres vanuit haar hotelkamer het gesprek.

De vragen werden op S10 afgevuurd. Ze heeft weinig last van de kapotte zon, Sam Ryde ziet ze als potentiele winnaar, ze zou graag een nummer maken met Paskal Jakobsen van BLØF, ze vindt het moeilijk om aan het thuisfront uit te leggen wat er in de Songfestival-bubbel allemaal gebeurt en ze vertelde lachend over de stand-in rehearsals waarbij haar stand-in een hele sexy interpretatie van De Diepte had.

S10 maakte een ontspannen indruk, terwijl ze aan ontspannen eigenlijk weinig toe komt. Er blijft door het drukke schema in het Italiaanse Turijn met repetities en interviews maar weinig vrije tijd over, gaf ze toe. Tijdens haar tweede repetitie had S10 last van stress, maar ze probeert van de zenuwen af te komen. “Ik vind zenuwen niet leuk. Mijn lichaam doet het dan niet goed”, vertelde de zangeres.

Afgelopen april tijdens Eurovision in Concert vertelde S10 voor de camera van Songfestival Update dat ze nog geen overwinningsspeech had voorbereid. Daar is inmiddels geen verandering in gekomen. “Ik heb er nog niet over nagedacht. Misschien zeg ik gewoon ‘music first’ én ‘rock'n roll never dies’”, grapte S10 vandaag, doelend op de overwinningsspeeches van Duncan Laurence en Måneskin.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!