Succesvolle repetitie voor S10, act is duister en intiem
Bron: EBU / Nathan Reinds

Succesvolle repetitie voor S10, act is duister en intiem

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

S10 heeft haar tweede repetitie in Turijn er opzitten. De zangeres betrad woensdagmiddag voor de tweede keer het Songfestival-podium in het Turijnse stadion PalaOlimpico. S10 oogde een beetje nerveus, maar was vocaal sterk. De act ziet er gelikt uit. Het is duister en intiem, dat goed bij De Diepte past.

Het optreden begint in een donkere zaal. S10 staat op een verhoging. Om het vierkante blok heen schijnen lichtstralen naar boven, om S10 heen is veel rook. Tijdens het eerste refrein van De Diepte schijnen van achter S10 lichten de zaal in. Tijdens het tweede refrein verschijnt er op het LED-scherm een horizon.

Tegen het einde van het nummer wordt de zaal weer donker. S10 stapt van de verhoging af en loopt naar de voorkant van het podium, waar dan om haar heen de uitlijnen van een vierkant verschijnt. De camera zoomt steeds verder in op S10, daarna wordt het helemaal donker in station PalaOlimpico.

S10 mocht haar lied De Diepte vandaag drie keer achter elkaar repeteren. Na de eerste keer zei de zangeres in het Nederlands dat ze tijdens het optreden stress kreeg. “Niet stressen”, reageerde een lid van haar team daarop. Vanmiddag om 15:05 uur zal S10 de pers te woord tijdens een persconferentie.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!