Subwoolfer: ‘De maan kan Songfestival hosten als wij winnen’
Bron: EBU / Nathan Reinds

Subwoolfer: ‘De maan kan Songfestival hosten als wij winnen’

Geschreven door Daniël Schalk

Het Eurovisie Songfestival kan volgend jaar op de maan plaatsvinden als de Noorse inzending Subwoolfer wint. Dat heeft hun woordvoerder gezegd op hun persconferentie na de eerste repetitie. De anonieme leden noemen zich Keith en Jim en komen naar eigen zeggen niet van aarde, maar van de maan.

Als het toch niet voor alle landen mogelijk blijkt om naar de maan te komen, zal het Songfestival in Noorwegen plaatsvinden. Tijdens de persconferentie werd ook gevraagd of Keith en Jim hun maskers afzetten als zij winnen, daarop werd verbaasd gereageerd dat zij niet weten over welke maskers het gaat.

Subwoolfer had zondag om 15:00 uur hun eerste repetitie op het Songfestival-podium. De eerste repetitieronde is dit jaar besloten, maar op Eurovision.tv zijn wel foto’s van de repetitie geplaatst. Keith en Jim worden vergezeld door drie dansers en achter hun staat DJ Astronaut. De act is heel kleurrijk.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!