Eva Simons staat open voor Songfestival

Eva Simons staat open voor Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Ook zangeres Eva Simons staat open voor het Eurovisie Songfestival, dat heeft zij laten weten op radiozender FunX. Simons zou net als O’G3NE, Dotan, Caro Emerald en MAAN Nederland wel willen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2017, dat plaats zal vinden in Oekraïne.

Het Idols-jurylid denkt dat zij met een DJ het Eurovisie Songfestival in Oekraïne kan winnen. “Ik sta er zeker wel voor open. Maar dan moet het wel een harde track zijn die ik zelf mag maken met een DJ naar keuze. Die hebben vet veel fans overal ter wereld dus dan gaan we sowieso winnen.”

Sharon Doorson, die onlangs aangaf ook wel naar het Songfestival te willen, zou Nederland ook wel samen met een DJ willen vertegenwoordigen. “Het Songfestival is natuurlijk fantastisch. Als ik gevraagd wordt zeg ik natuurlijk ja”, zei de zangeres zaterdag 14 mei in Op weg naar het Songfestival.

In de media worden ook de namen van O’G3NE, Dotan, Caro Emerald en MAAN genoemd als potentiële inzendingen. De gesprekken zijn overigens nog niet begonnen. “Vanaf dit moment maken we een lijst met mensen die wij op het oog hebben”, liet AVROTROS onlangs aan Showbizznetwork.nl weten.

Bekijk het Eurovisie Songfestival op TVblik.nl/eurovisie-songfestival