Anouk ondanks ruzie toch bij liveshows The Voice

Anouk ondanks ruzie toch bij liveshows The Voice

Geschreven door Pieter Jongsma

Anouk is ondanks de ruzie met Lil Kleine gewoon aanwezig bij de liveshows van The Voice of Holland. Dat bevestigt de zangeres op haar Instagram.  "Ik zit gewoon in die stoel hoor bij de live shows, no worries", aldus de zangeres. "Dat ik word uitgemaakt voor kankerhoer en dat ik de vinkentering kan krijgen is allemaal niet zo schokkend en belangrijk, vind ik. I’ve been called worse."

In november kwam het nieuws dat Anouk en Jorik Scholten, zoals Lil Kleine eigenlijk heet, ruzie kregen tijdens de opnames van The Voice. Kleine zou Anouk meerdere malen hebben uitgescholden.

Volgens RTL Boulevard zouden de opnames van het programma een tijdje hebben stilgelegen. Kleine liet daarna weten niet meer in één ruimte te willen zijn met Anouk. 

RTL liet destijd weten dat er inderdaad een conflict is geweest. De zender liet weten dat er een aanvaring was en dat het probleem toen nog niet was opgelost. Afgelopen week werd bekend dat de twee nog steeds ruzie zouden hebben maar Anouk laat weten dat er niks aan de hand is. Of Kleine net als Anouk aanwezig is bij de liveshows is nog niet duidelijk.

De aflevering waarin de twee coaches in een conflict raken is op 10 januari te zien bij RTL4. Vrijdag 3 januari is The Voice of Holland terug met de battles.

Foto: William Rutten