RTL4 start met liveshows The Voice of Holland

RTL4 start met liveshows The Voice of Holland

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL4 start vanavond met de liveshow van The Voice of Holland. Na weken van tranen, zenuwen en strijd, bereikt de spanning nu zijn hoogtepunt: The voice of Holland gaat Live. Twaalf talenten hebben een plek weten te veroveren in de felbegeerde liveshows. Het belooft een muzikaal spektakel te worden.

Het team van Waylon bestaat uit Kimberly, Marchiano en Silayio. Coach Sanne start de liveshows met singer/songwriter Aïrto, David van Rooij en Samantha Steenwijk. 

Ali B gaat de laatste fase van The Voice in met Demi van Wijngaarden, Tjindjara en Ronald Klungel.  De talenten waarmee Anouk gaat proberen de finale te bereiken zijn Gideon Luciana, Jim van der Zee en de Limburgse Nienke Wijnhoven. Drie talenten moeten na de eerste liveshow alweer het podium verlaten.

Slechts negen van hen zullen dus de tweede liveshow bereiken, dat betekent een muzikale slachting. Het lot van de talenten ligt in de handen van de coaches en van de thuiscoaches. The Script verzorgt vanavond tijdens de eerste liveshow een gastoptreden.

The Voice of Holland Live is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL4.

Foto: RTL