Paskal Jakobsen, Lange Frans en Claudia de Breij brengen ode aan muziek Thé Lau

Paskal Jakobsen, Lange Frans en Claudia de Breij brengen ode aan muziek Thé Lau

Geschreven door Pieter Jongsma

BlØf, Lange Frans, Tom Barman van dEUS, Claudia de Breij, Barry Hay en Jacqueline Govaert brengen een ode aan de muziek van Thé Lau in 'RTL Late Night'. In een speciale extra lange uitzending waarbij Thé Lau en natuurlijk The Scene aanwezig zijn, staat Humberto Tan met zijn gasten stil bij de vele klassiekers van de muzikant en zijn band.

Eerder was Thé Lau te gast in 'RTL Late Night' toen bekend werd dat hij niet lang meer te leven heeft. De zanger, componist en schrijver van klassiekers als 'Iedereen Is Van De Wereld', 'Open' en 'Blauw' is al geruime tijd ziek. Dit jaar start hij met een concertreeks waarmee hij afscheid neemt van zijn publiek. Aan de vooravond van deze concerten staat 'RTL Late Night' samen met verschillende artiesten en gasten stil bij de prachtige muziek die hij heeft gemaakt.

Claudia de Breij vertelt over de prachtige teksten die Thé Lau gebruikte voor zijn liedjes. Paskal Jakobsen en Lange Frans zingen samen met collega's verschillende liedjes waaronder nummers die zij eerder samen met Thé hebben uitgebracht.

'RTL Late Night' wordt geproduceerd door Blue Circle.