Meppel decor voor Kerst met de Zandtovenaar 2018

Meppel decor voor Kerst met de Zandtovenaar 2018

Geschreven door Pieter Jongsma

Zandtovenaar Gert van der Vijver staat op donderdagavond 13 december in Meppel.  Op het Kerkplein 'vertelt' hij samen met diverse Nederlandse artiesten het kerstverhaal met zijn indrukwekkende zandtekeningen. Kerst met de Zandtovenaar beleeft de zevende editie. KRO-NCRV heeft dit jaar gekozen voor Meppel als de opnamelocatie van dit kerstspektakel.

Mediadirecteur van KRO-NCRV Jochem de Jong: "Wat is er nou mooier om met kerst samen te komen en te luisteren naar het eeuwenoude kerstverhaal, een verhaal vol hoop en liefde?"

de Jong vervolgt: "En dat op het prachtige plein voor de Grote Kerk van Meppel. Al jaren maken we dit bijzondere tv-evenement en het is prachtig dat we dit jaar naar de provincie Drenthe afreizen. Ik ben ervan overtuigd dat de zandtovenaar, net als in voorgaande edities, dit jaar heel Meppel in vervoering gaat brengen."

Op donderdagavond 13 december vindt Kerst met de Zandtovenaar plaats op het Kerkplein in Meppel. De exacte aanvangstijd en de cast worden later dit najaar bekendgemaakt.