Maan en Buddy Vedder in jury Junior Songfestival

Maan en Buddy Vedder in jury Junior Songfestival

Geschreven door Pieter Jongsma

Maan, Buddy Vedder en Tommie Christiaan zitten dit jaar in de jury van het Junior Songfestival. De finale van het liedjesfestijn vindt op 29 september plaats in theater Hanzehof in Zutphen.

Na de auditierondes zijn er vier acts overgebleven die keihard hebben gewerkt om een spectaculaire show neer te zetten. Nieuw dit jaar is dat de kijkers thuis ook online hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriet. De finale wordt gepresenteerd door Romy Monteiro. Naast de vakjury en de kijkers thuis worden de vier acts ook beoordeeld door de kinderjury, die dit jaar bestaat uit FOURCE (de winnende act van vorig jaar).

Tijdens de live finale zullen zij ook nog optreden met een medley van hun meest populaire nummers. De vier acts die dit jaar in de finale van het Junior Songfestival staan zijn in juni al bekend gemaakt. De meidengroep REMIX, die bestaat uit; Jazz (13), Roula (14), Xanne (14) en Mimi (12), duo Max en Anne, beiden 14 jaar, de dertienjarige Kiya en de jongste deelnemer van dit jaar, Anna (11) laten horen wat ze in huis hebben. Op 29 september weten we wie van deze vier finale acts Nederland gaat vertegenwoordigen in Wit-Rusland.

Junior Songfestival Nationale Finale zaterdag 29 september om 19.25 uur op NPO Zapp.

Foto: Screenshot Late Night