SBS6 start met Utopia 2

SBS6 start met Utopia 2

Geschreven door Pieter Jongsma

SBS6 begint maandag aan het nieuwe Utopia. Na vierenhalf jaar eindigde afgelopen vrijdag Utopia 1, in de finale was te zien hoe Ivan er mest de pot van 51.000 euro vandoor ging. De deelnemers van Utopia 2 hebben het een stuk moeilijker dan hun voorgangers die begonnen met een loods en 10.000 euro contant geld.

De nieuwe Utopianen moeten zien te overleven zonder dak boven hun hoofd en met slechts een paar houten planken, 250 euro cash, een oud mobieltje met 25 euro beltegoed en een vijver met vissen. Op de nieuwe plek begint Utopia helemaal opnieuw. 

Utopia 2 start met vijf inwoners en om de zoveel tijd melden zich nieuwe inwoners aan het hek. Wie dat zijn, blijft spannend tot het aantal van 15 inwoners is bereikt. SBS6 sluit een terugkeer van oude inwoners niet uit. "Het kan ook dat er oude Utopianen terugkeren in het nieuwe Utopia." Utopia 2 is vanaf maandag elke werkdag om 19.30 uur te volgen op SBS6. Daarnaast zijn alle avonturen ook 24 uur per te volgen via streams via de website van Utopia.

Foto: Talpa TV