RTL lanceert woonplatform rond RTL Woonmagazine

RTL lanceert woonplatform rond RTL Woonmagazine

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL start vanaf zondag 22 april met het vernieuwde seizoen van RTL Woonmagazine. Naast het tv-programma lanceert de zender ook een compleet woonplatform met de laatste interieurtrends en inspiratie van topontwerpers. Elke week staat een ander thema centraal en dagelijks biedt het platform nieuwe wooncontent.

Elke week staat in het teken van een bepaald thema. Onderwerpen als 'ontspanning', 'een nieuwe start', 'groen maakt gelukkig', 'water' en 'contrast' komen terug in de inspiratie van die week. 

Zowel op tv als online is alles rond dit thema voor de consument te vinden. Topontwerpers (Jan des Bouvrie, Monique des Bouvrie, Marcel Wolterinck, James van der Velden, Remy Meijers, Osiris Hertman en Stock Interiors) verzorgen metamorfoses voor mensen die zelf niet uit de voeten kunnen met hun interieur.

Het vernieuwde 'RTL Woonmagazine' start op zondag 22 april bij RTL 4 met het thema 'Cosmopolitan'. Voor dit wereldse onderwerp is gekozen in verband met de jaarlijkse 'Salone del Mobile' designbeurs in Milaan. Het thema komt in de hele uitzending terug en ook op de online kanalen.

Foto: RTL