Nicolette van Dam voorlopig niet op televisie

Nicolette van Dam voorlopig niet op televisie

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Nicolette van Dam is voorlopig niet op televisie te zien, dat heeft RTL Boulevard woensdagavond bekendgemaakt. Nicolette was alleen nog te zien als presentatrice van RTL Woonmagazine, maar woensdag is bekend geworden dat Nance Coolen dit programma alleen gaat presenteren.

Doordat Nicolette van Dam en Froukje de Both aan de kant worden gezet als presentatrices van RTL Woonmagazine, is Van Dam voorlopig niet op televisie te zien. Het management van Nicolette heeft aan RTL Boulevard laten weten dat de presentatrice geen vast contract heeft bij RTL.

Omdat Nance wel een contract heeft bij RTL, heeft de tv-zender gekozen dat Nance voortaan het programma alleen presenteert. “Dat vindt ze heel jammer, maar het is even niet anders. Er zijn wel gesprekken over nieuwe programma’s”, aldus het management van de presentatrice.

Van Dam zal de komende tijd niet stil zitten. “Nicolette is druk genoeg met haar werk voor de Postcodeloterij en het werk in Brasserie Van Dam, dus ze zit zeker niet stil”, vervolgt het management. Nicolette presenteerde sinds 2008 verschillende programma’s voor RTL4.

Bekijk RTL Woonmagazine op TVblik.nl/rtl-woonmagazine