Levi van Kempen en Paul Rabbering in The Passion

Levi van Kempen en Paul Rabbering in The Passion

Geschreven door Pieter Jongsma

Levi van Kempen, Paul Rabbering, Frank van 't Hof, Anne-Mar Zwart, Niek Roozen, Jayh Jawson, Soraya Tjin, Don Ceder en Giefa Sparkle spelen de rollen van discipelen tijdens The Passion in Amsterdam. Dit werd vanavond bekend gemaakt.

Eerder werd bekend dat Tommie Christiaan en Glennis Grace de rollen van Jezus en Maria spelen. Zanger Jeangu Macrooy en rapper Brainpower (Gertjan Mulder) vertolken de rollen van de discipelen Judas en Petrus. Bert van Leeuwen zal verslag doen van de processie.

The Passion staat dit jaar in het teken van het thema ‘Ik zie jou’. In onze dichtbevolkte hoofdstad waar mensen naast elkaar, maar soms ook langs elkaar heen leven, willen we dit jaar een verhaal brengen dat gaat over omzien naar elkaar. Over samen in plaats van alleen. En dat op een plek waar 130 verschillende nationaliteiten samenkomen en 150 kerken telt, het stadsdeel Amsterdam-Zuidoost.

The Passion vindt plaats in Amsterdam-Zuidoost op evenementenlocatie ArenaPark. Het tv-evenement wordt op Witte Donderdag 29 maart live uitgezonden op NPO 1 én NPO Radio 2.

Foto: Willem Jan de Bruin