NPO 1 en NPO 3 krijgen nieuwe stem

NPO 1 en NPO 3 krijgen nieuwe stem

Geschreven door Daniël Schalk

De publieke televisiezenders NPO 1 en NPO 3 krijgen met ingang van dinsdag 1 maart nieuwe stemmen die de programma’s op de televisiezenders gaan aankondigen. NPO 1 wordt tweestemmig met ervaren voice-over Chantal Evers en Radio 2-DJ Wouter van der Goes.

3FM-DJ Paul Rabbering wordt de stem van jongerenzender NPO 3. Zijn NPO 3FM-collega Domien Verschuuren wordt zijn vervanger. Verslaggever en producent Godfried van Run blijft de stem van NPO 2, met Omroep MAX-presentatrice Elles de Bruin als zijn vervanger.

Radio 2-DJ Wouter van der Goes heeft al ervaring als voice-over. In april 2013 werkte de radiopresentator als voice-over mee aan het EO-programma Oorlog in mijn hoofd. Chantal Evers was van 2008 tot en met 2010 de stem van de commerciële vrouwenzender RTL8 van RTL Nederland.

Paul Rabbering was tussen 2000 en 2004 voice-over van verschillende BNN programma’s. Nadat hij in de zomer van 2004 de overstap naar de KRO maakte, werd hij de voice-over van van het populaire KRO-programma De Reünie. Domien Verschuuren heeft nog niet veel ervaring als voice-over.