SBS6 met speciale updates rond Olympische Winterspelen

SBS6 met speciale updates rond Olympische Winterspelen

Geschreven door Pieter Jongsma

SBS6 komt vanaf donderdag 8 februari dagelijks met speciale updates over de Olympische Winterspelen in PyeongChang. Evelien de Bruijn komt dagelijks vanuit PyeongChang met het laatste nieuws over de Nederlandse sporters. Daarnaast doet ze verslag vanuit het Holland Heineken House bij de huldigingen en spreekt ze niet alleen met de medaillewinnaars zelf maar ook met hun familie en vrienden en uiteraard de supporters.

Ook Naomi van As en Ellen Hoog leveren een bijdrage aan Hart van Oranje. In hun rubriek Op pad met Naomi en Ellen nemen de vrouwen op geheel eigen wijze een kijkje in Olympisch PyeongChang.

Hart van Oranje rijdt natuurlijk de Nederlandse Loterij Medaille Taxi met Viggo Waas en samen met Peter Heerschop ontvangt hij medaillewinnaars in de oranje taxi. Tijdens dit moment hebben de sporters even tijd om bij hun prestaties stil te staan.

Het programma heeft dagelijks twee edities die direct na de vroege editie van Hart van Nederland en later op de avond tussen Hart van Nederland en Shownieuws worden uitgezonden. Naast Hart van Oranje besteden Hart van Nederland en Shownieuws ook aandacht aan de Olympische Winterspelen.

Vanaf donderdag 8 februari 22.50 uur. Daarna dagelijks 18.20 en 22.50 uur.

Foto: Nick van Ormondt