André Hazes vijfde slaapgast 3FM Serious Request

André Hazes vijfde slaapgast 3FM Serious Request

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

André Hazes is de vijfde slaapgast die blijft overnachten in het Glazen Huis in Apeldoorn. Dat maakte Glazen Huis-bewoonster Angelique Houtveen zojuist bekend op NPO 3FM.

In de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 december vergezelt de zanger de 3FM-dj's Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen op het Marktplein in Apeldoorn. Tijdens zijn verblijf van 12 uur eet de zanger niets en zamelt hij geld in voor het Rode Kruis. André kijkt uit naar zijn nacht in het huis. "Ik wil ook echt wel lol gaan maken in het Glazen Huis, dat kun je wel aan mij overlaten!"

"Maar daarnaast ben ik er natuurlijk ook om geld op te halen voor deze stille ramp. Nu ik zelf vader ben, weet ik dat mijn gezin het allerbelangrijkste in mijn leven is. Als ik er aan denk dat kinderen en ouders noodgedwongen gescheiden zijn van elkaar, dan draait mijn maag om. Deze kinderen en ouders moeten zo snel mogelijk bij elkaar gebracht worden."

Ook Marieke Elsinga (20 op 21 december), Jan Kooijman (21 op 22 december), Robert ten Brink (22 op 23 december) en Kraantje Pappie (23 op 24 december) blijven slapen tijdens 3FM Serious Request. De laatste slaapgast wordt later bekend gemaakt.

Lees ook: Frans Timmermans sluit het Glazen Huis
Lees ook: Rode Kruis vervoert DJ’s Glazen Huis met jubileum trein

Het laatste nieuws over 3FM Serious Request lees je op onze speciale Serious Request pagina.

Foto: TalpaTV