SBS6: ‘We zijn erg blij met André Hazes jr.’

SBS6: ‘We zijn erg blij met André Hazes jr.’

Geschreven door Daniël Schalk

SBS6 doet geen uitspraken over de keuze van André Hazes jr. als presentator van Rad van Fortuin. Volgens het AD en Weekblad Weekend was André Hazes jr. niet de eerste keuze van SBS6. De zender had volgens hun eigenlijk Tim Douwsma op het oog als presentator van het spelletje.

Producent Talpa heeft Tim Douwsma benaderd voor de presentatie van Rad van Fortuin, zo bevestigt zijn manager tegenover het AD. Volgens Weekblad Weekend was met Tim alles al rond en moest alleen het contract nog worden getekend, maar volgens het AD was er een auditieronde.

Tijdens de auditieronde bleek André Hazes jr. de beste te zijn. “We zijn erg blij met André Hazes jr. als presentator van Rad van Fortuin. Hij heeft er een aantal opnames opzitten en die zijn erg goed verlopen en naar ieders tevredenheid”, zegt een woordvoerder van SBS6 tegen Showbizznetwork.nl.

De familiezender wil niets kwijt over de uitspraken van het AD en Weekblad Weekend. “Verder doen we nooit uitspraken over selectieprocedures”, vervolgt de woordvoerder. Rad van Fortuin keert maandag 22 augustus terug op de buis met André Hazes jr. als opvolger van Hans van der Togt.

Lees ook: Tim Douwsma weigerde presentatieklus Rad van Fortuin

Bekijk Rad van Fortuin op TVblik.nl/rad-van-fortuin