André Hazes jr. in docuserie op Vlaamse televisie

André Hazes jr. in docuserie op Vlaamse televisie

Geschreven door Daniël Schalk

Zanger en presentator André Hazes jr. en zijn vriendin Monique Westenberg zijn binnenkort te zien op de Vlaamse televisie in de documentaire The Show Must Go On. In de docuserie The Show Must Go On neemt documentairemaker Peter Boeckx een kijkje in de showbizzwereld.

André, die binnenkort Rad van Fortuin presenteert, werkt graag mee aan de Vlaamse documentaire. “Ik heb de bevestiging net binnen en ben erg blij dat we tot een akkoord zijn gekomen met deze talentvolle artiest”, vertelde Boeckx tegen de Belgische nieuwssite Het Laatste Nieuws.

De documentairemaker vervolgt: “De enige voorwaarde die de zanger stelt, is dat hij geportretteerd wordt als 'Dré', niet als de zoon van André Hazes.” Naast de nieuwe presentatieklus van André Hazes jr. bij SBS6, staat hij regelmatig op het podium en is zijn vrouw zwanger van hun eerste kindje.

The Show Must Go On is een programma over het leven in de Vlaamse showbizz. Terwijl de eerste reeks nog niet eens op tv is, werkt Boeckx al aan een tweede seizoen. Daarin maakt hij een uitstapje naar Nederland en volgt hij de 22-jarige zoon van de overleden volkszanger André Hazes.

Bekijk Rad van Fortuin op TVblik.nl/rad-van-fortuin