Utopiaan Jessie zoent met 16-jarige bezoekster

Utopiaan Jessie zoent met 16-jarige bezoekster

Geschreven door Daniël Schalk

De 25-jarige Jessie uit Utopia heeft met een 16-jarige bezoekster gezoend, dat blijkt uit beelden van het tv-programma. De 16-jarige dame was op bezoek op het terrein van de realityshow Utopia in Laren en wist daar het hart van Utopiaan Jessie te veroveren, dat schrijft Shownieuws.

Het is niet de eerste keer dat Jessie in Utopia in aanraking komt met de liefde. Toen Billy, Utopiaan van het eerste uur, net een week eerder haar rentree had gemaakt zoende zij met haar mede-Utopiaan Jessie. En dat terwijl Billy met liefdesverdriet terugkwam voor haar ex Ruud.

Lees ook: Billy terug in Utopia voor ex-vriend Ruud

Ruud, ook Utopiaan van het eerste uur, maakte eerder zijn rentree in Utopia en daarna klopte ook Billy weer aan bij het hek. De twee, die in het begin van Utopia een relatie met elkaar hadden, wilde hun relatie nieuw leven in blazen, maar daar kwam niet veel van terecht door de aanwezigheid van Jessie.

Lees ook: Ruud terug in Utopia

Lees ook: Billy mag terugkeren in Utopia

[caption id="attachment_43425" align="aligncenter" width="567"] De 26-jarige Utopiaan Jessie en een 16-jarige bezoekster, die later zoenend gespot worden.[/caption]

Bekijk Utopia op TVblik.nl/Utopia

Foto's: Screenshot Dailymotion