PLUS en 24Kitchen bundelen krachten

PLUS en 24Kitchen bundelen krachten

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf vandaag gaan supermarktketen PLUS en 24Kitchen een strategische samenwerking aan waarbij het faciliteren van goed eten en het bieden van inspiratie centraal staan.

De samenwerking zorgt ervoor dat 24Kitchen haar kijkers nu kan ontmoeten via de supermarkten van PLUS en biedt het de supermarktketen meer kookinspiratie op de winkelvloer door middel van recepten en workshops van de bekende 24Kitchen-chefs. Ook online bundelen 24Kitchen en PLUS hun krachten door dagelijks tips te bieden om goed eten voor iedereen dichtbij te brengen.

"Na de introductie van de vernieuwde communicatiestrategie zijn we op zoek gegaan naar een partner om hier extra invulling aan te geven," zegt Bas Snetselaar, manager Formule en Communicatie bij PLUS. "In 24Kitchen hebben we een partner gevonden die het net als wij belangrijk vindt om verantwoord om te gaan met eten en het met aandacht te bereiden. Samen maken we goed eten toegankelijk voor iedereen, of het nu om recepten, ingrediënten of inspiratie gaat."

Anke Meulendijks, Director Brand Partnerships bij FOX Networks Group vult aan: "Bij 24Kitchen vinden we het belangrijk om onze kennis en passie voor eten en koken te delen. Dit doen wij nu al via onze tv-zender, online kanalen, evenementen en kookboeken. Dankzij de samenwerking met PLUS doen wij dat straks ook op de winkelvloer van 261 PLUS supermarkten en op hun online kanalen. Zo brengen we lekker en goed eten steeds dichterbij."

De komende periode wordt de samenwerking tussen PLUS en 24Kitchen zichtbaar via de verschillende kanalen. Zo start de samenwerking deze week met een inspirerende kookvideo van 24Kitchen-chef Estée Strooker.