24Kitchen biedt kooktalenten kans op droombaan

24Kitchen biedt kooktalenten kans op droombaan

Geschreven door Pieter Jongsma

24Kitchen gaat in het nieuwe programma Mounirs Kookschool op zoek naar de beste kok. In het programma gaan zes kandidaten de strijd aan om een baan in een toprestaurant te bemachtigen. Het programma dat bestaat uit acht afleveringen is vanaf april te zien. De presentatie is in handen van 24Kitchen-Chef Mounir Toub. 

In Mounirs Kookschool voeren zes kandidaten opdrachten uit in een toprestaurant. Drie kandidaten gaan aan het werk als kok (witte brigade) en drie kandidaten helpen in de bediening (zwarte brigade). De kandidaten kunnen zich via opdrachten plaatsen voor een plek in de 'witte brigade'.

De drie kandidaten met de laagste score plaatsen zich automatisch voor de 'zwarte brigade'. Pas in de voorlaatste aflevering vallen er drie kandidaten af, waarna de beste drie in de finale strijden om de culinaire droombaan van kok in een toprestaurant.

Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich opgeven voor 'Mounirs Kookschool'. Of er nou sprake is van werkervaring, of als er simpelweg behoefte is aan een 'carrièreswitch': iedereen met een passie voor koken is welkom.

Mounirs Kookschool is vanaf medio april te zien.

Foto: 24Kitchen