24Kitchen volgt Hidde de Brabander in exclusieve documentaire

24Kitchen volgt Hidde de Brabander in exclusieve documentaire

Geschreven door Pieter Jongsma

24Kitchen komt op zondag 17 juni  met de documentaire Hidde: De Weg Naar Meester Patissier. De Brabander werd woensdag bekroond met de titel. De laatste keer dat de titel werd uitgereikt was in 2010. Hidde de Brabander is de derde patissier ooit die zich Meester Patissier mag noemen.

Hidde de Brabander is sinds 2016 te zien op 24Kitchen, waar hij onder andere te zien is in zijn eigen tv-show De Brabander Bakt. Verder is De Brabander, samen met zijn 24Kitchen-collega's, te zien in diverse culinaire specials en in het nieuwe programma 'Favorites By', dat vanaf medio juli te zien is op 24Kitchen.

Hidde de Brabander: "De afgelopen maanden waren één groot avontuur en het 'Meesterproef-examen' is de allergrootste prestatie die ik ooit heb geleverd. Ik ben ontzettend trots dat het me gelukt is en dat ik de titel 'Meester Patissier' mag dragen!"

Met zijn unieke stijl, zoals het 3D-printen van chocolade, heeft Hidde de Brabander bewezen een eigentijdse patissier te zijn die risico durft te nemen en oog heeft voor hedendaagse trends. Voor De Brabander is het verkrijgen van de titel een mijlpaal in zijn carrière.

Documentaire 'Hidde: De Weg Naar Meester Patissier', vanaf 17 juni exclusief op 24kitchen.nl

Foto: 24Kitchen