Vader OG3NE ‘verbijsterd’ door uitspraken BLØF

Vader OG3NE ‘verbijsterd’ door uitspraken BLØF

Geschreven door Daniël Schalk

Rick Vol, de vader van Lisa, Amy en Shelley, is ‘verbijsterd’ door de uitspraken van zanger Paskal Jakobsen van BLØF, dat schrijft hij op Instagram. Paskal onthulde vanmorgen in het AD dat hij ook een nummer voor OG3NE had geschreven, die ‘veel beter’ was dan Lights and Shadows.

Paskal vind het vreemd dat de drie zussen uiteindelijk voor een nummer kozen die door hun vader was gemaakt, zo benadrukte hij in het AD. “Na het stuk te hebben gelezen begrijp ik mijn dochters niet alleen maar al te goed, maar ben ik persoonlijk woest”, schrijft Rick op Instagram.

Lights and Shadows is geïnspireerd op de zieke moeder van OG3NE. “Whatever publiek of muzikanten/schrijvers van mijn liedje vindt, iedereen weet dat mijn vrouw en haar lijden de inspiratiebron van 'Lights And Shadows' is. Dieper vanuit ons hart kon dit liedje dus niet komen.”

“Veel mensen uit Nederland hebben 't liedje omarmt en zijn achter OG3NE gaan staan. Hoe geweldig was dat. Dat zou indicatie genoeg moeten zijn voor de heren van Bløf. Maar mededogen en inlevingsvermogen heeft plaatsgemaakt voor zelfingenomenheid”, vervolgt de vader van de zussen.

OG3NE haalde vanmorgen ook uit naar Paskal Jakobsen, die zei zijn eigen nummer beter te vinden. “Je bedoelt de poging die unaniem niet door de eerste ronde van de selectiecommissie kwam? Helaas blijft ’t allemaal maar Bløf”, reageerde de Nederlandse Songfestival-inzending op Twitter.

Foto: Facebook OG3NE