OG3NE in zwarte glitteroutfits op Songfestival

OG3NE in zwarte glitteroutfits op Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Lisa, Amy en Shelley, beter bekend als OG3NE, dragen tijdens het Eurovisie Songfestival 2017 zwarte glitteroutfits. De outfits zijn ontworpen door Tycho Boeker, die in 2015 ook de veel besproken ‘scheurjurk’ van Trijntje Oosterhuis maakte. OG3NE heeft vandaag haar eerste repetitie in Kiev.

Om 13:20 uur staat de Nederlandse inzending voor de eerste keer op het Europese podium. Maandagochtend vroeg vloog OG3NE naar Kiev. “Vroeg naar bed vanavond want morgen hebben we een belangrijke eerste repetitie!”, schreven de zussen na hun aankomst in Kiev op Facebook.

Tijdens de eerste repetitie van OG3NE in Kiev wordt er voor het eerst meer duidelijk over de act van OG3NE. Zaterdag heeft OG3NE haar tweede repetitie om 9 uur. Volgende week donderdag, 11 mei, zullen Lisa, Amy en Shelley strijden om een plek in de finale van het Songfestival op zaterdag 13 mei.

[caption id="attachment_42431" align="aligncenter" width="435"] De zwarte glitteroutfits van OG3NE voor het Eurovisie Songfestival 2017, ontworpen door Tycho Boeker en zijn assistente Betty van der Leest.[/caption]

Bekijk het Eurovisie Songfestival 2016 terug op TVblik.nl

Foto's: AVROTROS & William Rutten