Patricia Paay en Robbert exclusief over aanstaande huwelijk in eerste Show XL

Patricia Paay en Robbert exclusief over aanstaande huwelijk in eerste Show XL

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Aanstaande zondag start het nieuwe programma Show XL, waarin Lucille Werner en haar sidekick Fred van Leer gasten ontvangen en dieper ingaan op het Shownieuws van de afgelopen week.

In de eerste uitzending zijn Patricia Paay en haar vriend Robbert exclusief bij Show XL te gast om uitgebreid in te gaan op hun aanstaande huwelijk. Verder schuiven Nicolette van Dam en Tim Douwsma aan en behandelt Fred de jurken van de rode loper van de Gouden Kalveren.

Patricia Paay domineerde de afgelopen week het entertainmentnieuws met de aankondiging van haar vierde huwelijk, dit keer met de 32-jarige Robbert Hinfelaar. Begin deze maand werd bekend dat Patricia en de miljonairszoon een relatie hebben. In Show XL komen de twee exclusief in de studio hun verhaal doen.

Nicolette van Dam en Tim Douwsma zijn te gast om te praten over de halve finale van The Next Boy/Girl Band. In deze liveshow wordt bekend welke jongens en meisjes zich plaatsen voor de finale en kans maken op een platencontract.
Verder zijn er door de hele uitzending heen Show Updates met het laatste Shownieuws en zijn er andere items zoals backstage verslagen en bespreekt Fred de jurken van de rode loper van de Gouden Kalveren.

Show XL is vanaf zondag 2 oktober om 17.30 uur te zien bij SBS6.
Bekijk Show XL op TVblik.nl/show-xl