Albert Verlinde in RTL Late Night vanwege RTL Live

Albert Verlinde in RTL Late Night vanwege RTL Live

Geschreven door Daniël Schalk

Albert Verlinde is vanavond te gast in RTL Late Night, om te vertellen over zijn nieuwe tv-klus als presentator van RTL Live. Maandag is tijdens de perspresentatie van RTL bekend geworden dat Verlinde samen met Angela Groothuizen de opvolger van De 5 Uur Show gaat presenteren.

“Albert Verlinde wordt de nieuwe presentator van RTL Live. Een nieuwe dagelijkse show om vijf uur. Een verrassende wending in het leven van Albert die afgelopen vrijdag na 15 jaar afscheid nam van RTL Boulevard”, zegt de redactie van RTL Late Night op haar website en Social Media.

De talkshow RTL Late Night keert vanavond weer terug na de zomerstop, maar zonder Luuk Ikink. De sidekick van Humberto Tan heeft de overstap gemaakt naar RTL Boulevard, nu Verlinde daar is vertrokken. Luuk wordt in RTL Late Night opgevolgd door voormalig Qmusic-dj Marieke Elsinga.

Verlinde nam afgelopen vrijdag na 15 jaar afscheid van het programma. RTL Boulevard ziet er vanaf vanavond anders uit. Presentator Luuk Ikink wordt het gezicht van het RTL4-programma en is als co-presentator dagelijks naast Winston Gerschtanowitz, Beau van Erven Dorens of Ruben Nicolai te zien.

RTL Late Night is iedere werkdag om 22:30 uur te zien op RTL4.