Luuk Ikink verruilt RTL Late Night voor RTL Boulevard

Luuk Ikink verruilt RTL Late Night voor RTL Boulevard

Geschreven door Daniël Schalk

Luuk Ikink stopt als sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night en gaat aan de slag bij RTL Boulevard, dat onthulde hij dinsdagochtend in de Frank en (Tijdelijke) Ochtendshow op Radio 538. Hij neemt niet de plek van Albert Verlinde over, maar wordt co-presentator.

“Ik heb mijn laatste uitzending van RTL Late Night inmiddels gepresenteerd”, vertelde Luuk dinsdag. “Ik wist al een tijdje dat ik naar RTL Boulevard ging. Ik moest het een tijdje stilhouden omdat Albert Verlinde ook nog aan het nadenken was over zijn toekomst binnen het programma.”

Ikink, die sinds de start van RTL Late Night Humberto’s sidekick was, noemt de overstap naar RTL Boulevard een ‘mooie stap’. “Je verbreedt je weg. Het is goed om iets anders te doen. Humberto snapte het wel. Hij vond het jammer maar begreep wel dat ik er voor ging”, vervolgde hij tegen Frank Dane.

De nieuwe co-presentator van RTL Boulevard kon ook al zijn eerste showbizznieuwtje verklappen. Frank Dane, nu actief als invaller van Verlinde, gaat aan de slag als verslaggever bij RTL Boulevard. “Ik ga een aantal keer per week op pad om een reportage te maken”, onthulde de radio-dj.

[caption id="attachment_24012" align="aligncenter" width="497"] Luuk Ikink als sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night.[/caption]