Registratie jubileumconcert Jostiband op NPO 2

Registratie jubileumconcert Jostiband op NPO 2

Geschreven door Daniël Schalk

NPO 2 zendt op zaterdag 10 september de registratie van het jubileumconcert van het Jostiband Orkest in de Ziggo Dome uit, gepresenteerd door Art Rooijakkers. Op maandag 5 september viert het Jostiband Orkest haar vijftigste verjaardag met een groots optreden in Ziggo Dome.

Bij het concert, waar ook Koning Willem-Alexander bij aanwezig zal zijn, vinden gastoptredens plaats van onder anderen Guus Meeuwis, Gerard Joling, Maan en Remy van Kesteren. Tussen de optredens door zijn de voorbereidingen van De Jostiband naar deze spannende avond te zien.

De leden van De Jostiband hebben het de afgelopen maanden druk gehad met de voorbereidingen voor hun concert in Ziggo Dome. De leden van de Jostiband zijn samen met andere mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking zelf verantwoordelijk geweest voor de hele avond.

Momenteel wordt er door het Jostiband Orkest druk gerepeteerd voor hun optreden in de Ziggo Dome. Het concert zelf is op maandag 5 september en op 10 september kan de rest van Nederland de verjaardag van Het Jostiband Orkest meevieren tijdens de tv-registratie van AVROTROS.

Het jubileumconcert van de Jostiband is 10 september om 20:40 uur te zien op NPO 2.