André Hazes stopt met Rad van Fortuin

André Hazes stopt met Rad van Fortuin

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

André Hazes zet een punt achter het spelprogramma Rad van Fortuin, na 200 afleveringen vind hij het genoeg. Dat heeft hij laten weten in de ochtendshow van 100%NL. "We zijn klaar. Later in het jaar komt het terug, daarna is het mooi geweest"

Rad van Fortuin dat dan ruim een jaar op televisie is geweest vind Dré voldoende om het stokje over te geven. Hij voert binnenkort een gesprek met John de Mol over zijn nieuwe tv-ambities. “Ik wil wel dingen blijven doen maar dan op muziekgebied”.

Maar absoluut geen Idols voor André. “Dat doe ik niet, maar een Holland zingt vind ik wel heel tof programma”, aldus Hazes. “Qua kijkers heeft dat het wel prima gedaan. Alleen  is het misschien wel tijd voor vernieuwing.”

Rad van Fortuin keerde in 2016 terug op de buis, na achttien jaar afwezigheid. Volgens een woordvoerder van SBS heeft Dré al een compleet nieuw seizoen opgenomen die binnenkort te zien is bij SBS6. "Of het Rad daarna tergkomt en met wie communiceren we op een later moment, wanneer daar meer over bekend is", laat een woordvoerder van SBS weten.

Bekijk het Rad van Fortuin op TVblik.nl/rad-van-fortuin

Foto: SBS