FOX maakt ‘Gele Zaterdag’ van ‘Zwarte Zaterdag’

FOX maakt ‘Gele Zaterdag’ van ‘Zwarte Zaterdag’

Geschreven door Daniël Schalk

FOX maakt van ‘Zwarte Zaterdag’, de dag waarop talloze Nederlanders langzaam richting hun vakantieadres naar het zonnige zuiden vertrekken, ‘Gele Zaterdag’ met een Simpsons-marathon. Elf uur lang spelen Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie de hoofdrol op ‘Gele Zaterdag’ op FOX.

De Simpsons-marathon op de tv-zender bestaat uit het volledige nieuwe 27ste seizoen. “Wie kilometerslange files en stress wil vermijden kan die beruchte dag veilig thuis blijven en de hele dag op tv-zender FOX afstemmen voor een Simpsons-marathon”, laat de Nederlandse tv-zender weten.

Op zaterdag 30 juli van 7:00 uur tot 18:00 uur is de volledige reeks van 22 afleveringen van seizoen 27 voor het eerst in Nederland te zien. Tussen de afleveringen door geven Noah Zeeuw en Sverre Denis vanuit het Simpsons Theme Park interessante weetjes en feiten over de Springfield-inwoners.

Al sinds het debuut in 1989 is The Simpsons een groot succes bij jong en oud en blijven de avonturen van de animatiefamilie op de lachspieren werken. 's Werelds langstlopende televisieserie is over de hele wereld uitgegroeid tot een grensverleggende, innovatieve en herkenbare entertainmentshow.