SBS6 verder met Met de deur in huis

SBS6 verder met Met de deur in huis

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het SBS6-programma Met de deur in huis keert in het najaar terug voor een tweede seizoen, dat heeft de tv-zender woensdag bekendgemaakt op Twitter. Het populaire spelprogramma Met de deur in huis was afgelopen april en mei te zien op de zaterdagavond van familiezender SBS6.

In Met de deur in huis, dat wordt gepresenteerd door Volendammer Kees Tol, moeten panelleden Maik de Boer, Patty Brard en Ruben van der Meer raden in welk huis Tineke Schouten zich bevindt. Tineke neust als verschillende typetjes rond in de huizen van bekende Nederlanders.

Met de deur in huis trok afgelopen voorjaar wekelijks ruim 600.000 kijkers en was daarmee een bescheiden succes voor de familiezender, die al lange tijd kampt met tegenvallende kijkcijfers. Het spelprogramma vormde in het voorjaar samen met De Vreemde Eend de zaterdagavond.

Of De Vreemde Eend, het eerste programma van Irene Moors bij SBS6, ook een vervolg krijgt is niet bekend. De vrijdagavondtitel Zullen we een spelletje doen? met Nick & Simon krijgt in het najaar ook al een tweede seizoen. SBS6-kijkers zien dus veel programma’s uit het voorjaar na de zomer terug.

Met de deur in huis is vanaf zaterdag 27 augustus terug op SBS6.

Bekijk Met de deur in Huis op TVblik.nl/met-de-deur-in-huis