‘John de Mol is dol op SBS6-talent Airen Mylene’

‘John de Mol is dol op SBS6-talent Airen Mylene’

Geschreven door Daniël Schalk

In een interview met Airen Mylene stelt Veronica Magazine dat SBS-aandeelhouder John de Mol ‘dol is’ op het televisietalent. Veronica Magazine vraag Airen daarop een reactie te geven. “Wie zegt dat? Nou ja, hij is wel degene die me als Voice-reporter heeft aangenomen”, aldus de SBS6-ster.

De Mol nam haar aan omdat ze iets unieks had. “Toen er nog drie over waren bij de casting, heeft hij me bekeken en gezegd: ‘Zij is anders, ze heeft iets en ik wil haar hier hebben.’ Ik heb hem een paar keer gesproken. Dat waren goede, leuke en leerzame gesprekken”, zegt de presentatrice.

Airen zegt in het interview dat ze altijd mag aankloppen bij de mediatycoon. “Hij heeft de deur naar hem voor me opengezet en dat is heel fijn. Tegelijk loopt ik die deur niet plat, want ik wil op mezelf blijven vertrouwen”, aldus de presentatrice die afgelopen week een nieuw contract tekende bij SBS6.

Mylene krijgt bij SBS6 veel kansen. Aankomende maandag begint ze aan haar nieuwe tv-klus als presentatrice van De 25. “Ik stop als verslaggever en ga de stap maken naar presentatrice. Ik ga dus al mijn eieren in één mandje leggen en dat vind ik eng. Maar ik wil het wel.”

Ondanks haar nieuwe spannende uitdaging is ze wel heel erg blij met haar werk bij de televisie. “Dit past mij veel beter dan elke dag van negen tot vijf onder dezelfde tl-buizen werken.” Bij het tekenen van haar nieuwe contract noemde SBS6-baas Peter Lubbers haar een ‘groot televisietalent’.

Bekijk Shownieuws op TVblik.nl/shownieuws